Fragt fra 39 kr. - Gratis ved 499 kr.

14 dages returret

Levering 1-3 hverdage

Bakke og Serveringsbakke i Olieret Eg Oval 20 x 30 cm

400,00 kr.

Oval bakke i eg fra by Brorson

Størrelse: L 30 x B 20 x H 3 cm

Materiale: Eg

Farve: Natur

Vask: Opvredet klud / Vask i hånden

Pleje: Smøres med god madolie

 

Oval bakke i eg fra by Brorson. Danskproduceret bakke lavet af bæredygtigt egetræ. Bakken er mættet med en god bioolie. Bakkens smukke former og størrelse gør, at den kan bruges i alle boligens rum til både servering og opbevaring. Den er også velegnet til at sætte salt, krydderier og olier på i køkkenet, men også som samlingsbakke på spisebordet til køkkenrulleholder, salt- og peberkværne.

Bakken er olieret med en miljøvenlig bioolie og derfor kan man også bruge bakken til servering af fødevarer.

Rengør bakken med en hårdtopvredet klud. Ved brug af fødevarer anbefales det, at vaske bakken af i opvaskevand på alle flader.

Oval træbakke i eg fra by Brorson

Ligesom alle andre af by Brorsons træprodukter, er Oval træbakken lavet i bæredygtigt egetræ, som kan holde gennem mange generationer. Hos os er bæredygtighed et krav og vi gør alt, hvad vi kan for at mindske brugen af jordens ressourcer. Derfor sørger vi også for, at bruge alt det træ der er i overskud fra vores produktioner, og integrere det til både nye og eksisterende produkter. Ligesom vores produktion sker lokalt i Danmark og skaber arbejdspladser.

Denne træbakke er lavet af dansk egetræ og er Perf certificeret. Det vil sige, at for hvert produkt, der bliver solgt, plantes der et nyt træ i Danmark.

Produktet er 100% CO2 neutralt.

Når man køber træprodukter fra by Brorson er man med til at fremme bæredygtighed og lokal produktion i Danmark.

 

Oval træbakkerne i eg pynter på enhvert køkkenbord, sofabord og skrivebord.

Men Oval træbakken har også den unikke egenskab, at det er meget velegnet til servering af for eksempel tapasretter, ost og pålæg. Træbakken er også smuk at anrette kager på. Oval egetræsbakken dækker mange gøremål i boligens mange rum og ikke mindst til servering. Bakken i eg er også meget velegnet som brødbakke.

 

Egetræ er en tung, hård og stabil træsort. Det bevarer sin form rigtig godt og er modstandsdygtig overfor slid. Eg har et meget højt indhold af garvesyre. Derfor kan bakterier næppe nogensinde etablere sig i det.

 

Vedligehold: Tør Oval træbakken af med en tør eller let fugtig klud. Ved brug af fødevarer på træbakken anbefales det at vaske bakken af på alle flader med opvaskevand. Undgå at lægge bakken i blød i vand, da det vil beskadige træet og bakkens udseende. Behandl evt. med tiden Oval træbakken i olieret eg med madolie af en god kvalitet for at bevare gløden i træet.

 

by Brorson – Dansk design produceret i Danmark

by Brorson designer interiør og livsstil til boligen.

Inspirationen til produkterne hentes i den nordiske natur og stolte danske designtraditioner.

by Brorsons design er inspireret af nordens minimalistiske formsprog og sammen med nøgleord som kvalitet, materialevalg og produktion i Danmark, udgør de essensen i by Brorsons nordiske stil.

 

3 på lager

-
+

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10%