Fragt fra 39 kr. - Gratis ved 499 kr.

14 dages returret

Levering 1-3 hverdage

Ester & Erik, Bloklys Deep Forest, 2 forskellige størrelser

99,00 kr.125,00 kr.

 Et ester & erik bloklys er fremstillet af 100 pct. raffineret kvalitetsparaffin. Alle vores væger er lavet af den bedste bomuldskvalitet og nøje tilpasset dimensionen på bloklyset.

 Bloklysene er fremstilles ved hjælp af såkaldt kold komprimering. Det betyder, at paraffinen bliver presset sammen under et tryk på to ton. Det store tryk resulterer i en brændetid og -kvalitet uden sidestykke. Derfor er det ekstra vigtigt at bruge en lyseslukker til at slukke lyset med, så vægen forbliver intakt og brændetiden holdes.

Materiale: Lyset er fremstillet af voks af 100 pct. ren duftfri paraffin fra Europas førende producent. Det er produceret på vores fabrik i Danmark, og vægen er lavet af 100 pct. bomuld.

Slukkeguide: Vi anbefaler, at lyset slukkes med en lyseslukker for at undgå os samt sikre, at lyset slukkes helt, så vægen ikke står og gløder. Med en lyseslukker slukkes gløden 100 pct. så vægen er intakt.

Brændevejledning: For at få en optimal brænding anbefaler vi altid at holde vægen kort, og ikke at sætte lysene i træk.

Hvert eneste lys fra ester & erik er et lille stykke gedigent håndværk. Et naturprodukt, som er smukt at se på, lavet med omhu og fremstillet af den reneste voks på markedet – og intet andet.

I mere end 35 år har de brugt de samme gode råvarer for at skabe et elegant lys af allerbedste kvalitet, der er 100 pct. naturligt og hele tiden testes for at sikre, at lyset brænder mest optimalt – til gavn for både mennesker og miljø.

Højde: 15 cm                                Højde: 20 cm

Diameter: 7 cm                             Diameter: 7 cm

Brændetid: 80 timer                       Brændetid: 106 time

-
+
Relaterede produkter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10%