Fragt fra 39 kr. - Gratis ved 499 kr.

14 dages returret

Levering 1-3 hverdage

Circle Lysestage og Adventsstage i Bronze

1.250,00 kr.

Circle lysestage fra by Brorson.

Størrelse: H 4 cm x Ø 20 cm

Materiale: Anodiseret aluminium

Farve: Bronze

Vedligehold: Tørres med en tør klud

Lysholdere: Tilkøbes

TILKØB LYSEHOLDERE OG VÆLG MELLEM SORT, NATUR ELLER RØGET EG. 

Fleksibel stage til hele året !

Circle stagen er med sit enkle og skarpe design indbegrebet af nordisk stil, og stagens fleksibilitet giver den flere forskellige udtryk, og den er derfor anvendelig hele året.

Stagen er cirkelrund, udført i anodiseret aluminium af højeste kvalitet og lysholderne fås i sort, røget eller natur eg.

Circle lysestage fra by Brorson

Med Circle stagens enkle design og dens fleksible muligheder passer den til enhver anledning og man kan veksle mellem dens udtryk. Brug den med 1 lys, to, tre, 4 til advent. Pynt den med en koglegren eller kugler til jul, ligesom den er utrolig smuk som et stilleben på et af By Brorsons bakker.

Med sit enkle design, er lysestagen, ligesom alle andre af by Brorsons produkter, et designikon, der kan holde i mange generationer.

Denne smukke Circle lysestage produceres også i Danmark og dermed sikrer vi arbejdspladser lokalt her i Danmark. Circle stagen er ideudviklet ud fra Circle lysestagerne i eg, som opstod under produktionen af Circle æsker, og på den måde er alle ressourcer brugt og vi har undgået materialespild. Vi passer på naturen. Circle lyseholderne passer til kronelys, bedelys og keglelys. Hver metalindsats kan nemt og praktisk rengøres for stearin ved at prikke i hullet under metalholderen.

Lad aldrig stearin brænde helt ned. Lyset skal slukkes når det når metalindsatsen.

 

Vi er fuldstændig sikker på, at dette er gaven til både ham og hende. Man vælger selv, om den skal have et feminint udtryk med lidt pynt, eller om den blot skal stå enkel og maskulin i sit udtryk. En oplagt gaveidé, som holder i mange år. Circle stagen i bronze er utrolig smuk med alle farver af lys, du kan bruge kronelys, rustikke lys eller keglelys i flere højder, ligesom laklys også er smukke som kontrast til den smukke varme farve bronze.

 

by Brorson – Dansk design produceret i Danmark

by Brorson designer interiør og livsstil til boligen.

Inspirationen til produkterne hentes i den nordiske natur og stolte danske designtraditioner.

by Brorsons design er inspireret af det minimalistiske formsprog og sammen med nøgleord som kvalitet, materialevalg og produktion i Danmark, udgør de essensen i by Brorsons nordiske stil.

Ikke på lager

Relaterede produkter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10%