Fragt fra 39 kr. - Gratis ved 499 kr.

14 dages returret

Levering 1-3 hverdage

A2 Living, Kobber Mini Væglanterne

1.949,00 kr.

A2 Living’s velkendte helårsvæglanterne med nem, brugervenlig magnet-luk – her produceret i 100% massiv kobber.

A2 Living lanternen har et simpelt, minimalistisk og rustikt design. Den er lavet af solide materialer og designet til at kunne stå/hænge ude året rundt i al slags vejr. Lanternen kan med sit enkle design anvendes i et utal af indretninger, det være sig både ude og inde, og vil med sin kvalitet og længere levetid bidrage positivt til en ellers negativ trend med hyppige udskift af udendørs interiør.

Lanternen er fremstillet i kraftig plade af 100% massiv kobber (0,6 mm) og glasset har en tykkelse på 3 mm. Hængsler og nitter er i kobber/rustfrit sål og håndtag er i rustfrit stål. Med disse velovervejede valg af solide materialer og en løbende produktudvikling igennem det seneste årti, hvor al unødigt er skåret væk og kvalitet samt brugsværdi er sat i højsædet, er slutproduktet her en lanterne i højeste kvalitet. Vi kan selvfølgelig ikke garantere at lanternen holder evigt, men den holder markant længere end den gennemsnitlige lanterne på markedet. Slut er det derfor med at udskifte dine lanterner flere gange årligt!

Kobber er et fantastisk materiale der over tid gradvist vil patinere og få et fantastisk udtryk. Kobberplader er i udgangspunktet helt blanke, hvilket også vil være udgangspunktet for lanternen når den modtages. Så snart den pakkes ud og eksponeres for regn, vind, partikler i luften og deslige, da vil patineringsprocessen starte og lanternen vil hurtigt få det rustikke og eksklusive look, som så mange netop efterspørger. Materialet påbegynder patineringsprocessen blot ved berøring, hvorfor der muligvis allerede kan være tegn på påbegyndt patinering ved modtagelse.

Med hver lanterne medfølger en microfiberklud til rengøring af glasset – denne benyttes med fordel tør/uden vand.

Varens mål: L17 x B17 x H36,5 cm – ca. 2,1 kg.

Ikke på lager

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10%