Fragt fra 39 kr. - Gratis ved 499 kr.

14 dages returret

Levering 1-3 hverdage

Ester & Erik, Stagelys 4-pak Nougat Note, 32cm/42cm, Mat/Lak

110,00 kr.170,00 kr.

Det klassiske stagelys er det allerførste lys, der blev dyppet i ester & erik´s produktion, og selv om det således har mere end 30 år på bagen, er det stadig deres absolut bedst sælgende lys.

Fra begyndelsen har den fine, spidse top været det helt unikke ved lyset, som får sit elegante, slanke look fra dette helt særlige kendetegn – en signatur, som gør, at man altid kan kende et ester & erik-lys.

Materiale: Lyset er fremstillet af voks af 100 pct. ren duftfri paraffin fra Europas førende producent. Det er produceret på vores fabrik i Danmark, og vægen er lavet af 100 pct. bomuld.

Bund: Lyset har en konisk form, som betyder, at lyset er afrundet i bunden, så det passer til de fleste stager.

Selvsluk: Lyset er selvslukkende, så flammen slukkes, når der er 2-3 centimeter tilbage (dog anbefaler vi, at levende lys altid er under opsyn)

Slukkeguide: Vi anbefaler, at lyset slukkes med en lyseslukker for at undgå os samt sikre, at lyset slukkes helt, så vægen ikke står og gløder. Med en lyseslukker slukkes gløden 100 pct. så vægen er intakt.
Ved lys med lak, guld eller sølv er det vigtigt, at man – efter slukning med lyseslukker – fjerner den øverste lakhinde i skålen rundt om vægen, så lyset uden problemer kan tændes igen.

Brændevejledning: For at få en optimal brænding anbefaler vi altid at holde vægen kort, have minimum 10 cm’s afstand mellem lysene og ikke at sætte lysene i træk eller over en radiator.

Hvert eneste lys fra ester & erik er et lille stykke gedigent håndværk.Et naturprodukt, som er smukt at se på, lavet med omhu og fremstillet af den reneste voks påmarkedet – og intet andet.

I mere end 35 år har de brugt de samme gode råvarer for at skabe et elegant lys af allerbedste kvalitet, der er 100 pct. naturligt og hele tiden testes for at sikre, at lyset brænder mest optimalt – til gavn for både mennesker og miljø.

-
+
Relaterede produkter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10%